Dunlopillo seng

En Dunlopillo seng er for mange et førstevalg når det kommer til puder. Men deres senge kan i allerhøjeste grad leve op til den kvalitet som puderne er forbundet med. Lige så lang levetid som puderne har, kan senge fra Dunlopillo også bryste sig af.

Deres senge er af højeste kvalitet og en af de bedste sengefabrikanter på markedet. Vi er stolte af, at kunne præsentere Dunlopillo senge til dig, og med denne korte guide er du klar til at finde den helt rigtige Dunlopillo seng.

Dunlopillo er et varemærke med en stolt tradition; i 1929 udviklede britiske Edward Arthur Murphy et latexbaseret-baseret skum, som senere skulle vise sig at være ideelt til puder, madrasser og sæder med universelle egenskaber. Grundet 2. Verdenskrig, og overtagelsen af gummiplantagerne i Asien af overmagten, så dalede fremstillingen af den nyudvundede latexfremstilling fra gummitræer. Men umiddelbart efter krigen, så blev latexudvindingen genoptaget, og fik i de følgende to årtier en kraftig fremvækst. I 1960 opstartede Dunlopillo sin fabrik i det nordlige England i landsbyen Pannal, og derfra startede den store produktion og fremvækst af det, som vi nu kender som kvalitetsmærket Dunlopillo.

Dunlopillo sælger i dag deres produkter til mere 80 lande globalt, uden at kompromittere deres varemærke. Alle deres forretninger udmunder stadig fra deres hovedkvarter – af den grund har Dunlopillo fuld kontrol over deres produkter og sikrer derved , at du som køber kun får det bedste af det bedste. Derfor vælger vi her fra Sengeuniverset at fremhæve Dunlopillo senge. 

Du kan finde en Dunlopillo seng her: IDEmøbler.dkILVA.dk

Boksmadras idemøbler
Boxmadras fra idémoebler
Dunlopillo kontinentalmadras 180×200, set på IDEmøbler.dk. Set til 19.998 kr Se den aktuelle pris her.

845 comments

Skriv et svar