Springmadras

Vælger du at investere i en springmadras, får du en madras der er kendt for at give en køligere søvn i det, at luften mellem fjedrene ikke pakkes tæt sammen som i for eksempel en skummadras. Derudover giver fastheden i fjedrene en støtte ved udstigning fra sengen. Så har du svært ved at stige ud af sengen, er en springmadras måske lige noget for dig.

Springmadrasser er traditionelt bygget op med en base som danner selve grundformen af madrassen, fjedrene som giver højde og støtte samt et blødt dække til komforten. De fleste husker nok, at have prøvet en springmadras på et eller andet tidspunkt i deres liv med mere eller mindre glade minder fra oplevelsen.

I dag er springmadrasser dog fulgt med tiden, og der er sket stor udvikling i komforten og kvaliteten af springmadrasser og som regel til en ganske fair pris.

Har du en kontinentalseng eller et sengestel som trænger til en ny madras, kan en springmadras nemt overføres til sengen og sikre en god nattesøvn.

Springmadras – Sengeuniverset anbefaler:

Signatur springmadras
Et rigtig godt køb
Springmadras Signatur 90X200 cm, Bedrenaetter.dk
Dansk produceret springmadras, 5 komfortzoner, 260 pocketfjedre pr. m2. Et super køb i forhold til kvalitet og pris.
Læs mere om springmadrassen her.
BN HR springmadras 140x200
Vores favorit
BN HR springmadras 140X200 cm, Bedrenaetter.dk
Bedre Nætters egen produktion, springmadras af høj kvalitet, hele 300 pocketfjedre pr. m2, 7 komfortzoner, allergivenlig.
Her kan du læse mere om springmadrassen og se den aktuelle pris.
Essence springmadras
Et godt køb
Essence springmadras, dinseng.dk
Dansk produceret, 504 pocketfjedre pr. m2, 5 komfortzoner, et rigtig godt køb til prisen
Se mere om sengen og se den aktuelle pris her