Rullemadras

Rullemadras – forlæng din sengs levetid.

En rullemadras kan mere end bare at skåne din madras. Der er kommet nye lækre materialer på markedet, som helt sikkert vil passe til lige din seng.

Billedresultat for mattress pad

Det er vigtigt, at man finder den rigtige rullemadras, da den kan bidrage til en god nats søvn. De kan varierer fra et tyndt bomuldsklædt dække til et tykkere og mere topmadras-lignende dække. Rullemadrasser kan også bidrage til at mindske støvmider.

Vi anbefaler: Find en lækker rullemadras hos Bedre Nætter her – altid gode tilbud og høj kvalitet.

Valg af stil, tykkelse og størrelse af vil afhænge helt og aldeles af din søvnvane og din seng. Men her kommer et par gode fif til valg af rullemadras:

Materiale: Bomuld, latex og uld er mest benyttet som materiale. Rullemadrasser af bomuld er sædvanligvis tyndt og med vævede mellemlag samt vaskbare. Latex og uld madrasser er støvmide -og mug er mere resistente en bomuld, hvilket forlænger deres levetid. på trods af det lidt ulogiske, så kan rullemadrasser af uld virke godt i sommermånederne, da de er absorberende og dermed opsamler varmen, så du kan få en svalende søvn trods varmen. Latex derimod må siges at være den mest robuste og levedygtige af de tre. Naturlig latex vil kunne følge dig i 20 år eller mere, fordi det er udvundet og fabrikeret af gummitræer.

Ekstra tilvalg: Hvis din madras ikke er allergivenlig, så kan en rullemadras være et billigt og simpelt tilvalg til din madras. På det sidste er der ydermere kommet lugt-eliminerende rullemadrasser på markedet, som beskytter både dig og din madras.