Sengegavle

Sengegavle kan give dit soveværelse nyt liv.

En sengegavl kan forny dit soveværelse. En nem måde at give din seng og soveværelse et helt nyt look. En god måde at friske soveværelset op med nye teksturer og mønstre.

Giv dit soveværelse en nem og bekvem make over med en ny sengegavl. Det er en super nem måde at matche stilen i dit soveværelse sammen med andre møbler og tekstiler.

Hvilken slags sengegavl er god til at dekorere soveværelset med?

Polstret sengegavl

En af de mest populære sengegavle. Når det kommer til polstrede sengegavle er dette den perfekte mulighed for dig, som leder efter en mulighed for at udsmykke rummet med lidt farve, eller forstærke din stil i dit soveværelse. Med design i stof og fløjl, er det nemt at fuldende det rustikke eller moderne look som du shopper efter.

Sengegavl med knappede fordybninger

Sengegavle med fordybninger er ofte karakteriseret ved de fordybninger som knapper i gavlen giver. En god mulighed for dig som leder efter et traditionel og behageligt design, og som måske er træt af konstant at støde hovedet mod hårde sengegavle af træ. Disse gavle kommer i en bred vifte af former og højder, så tag gerne din tid inden du beslutter dig for, om din sengegavl skal være høj og ekstravagant, eller lav og simpel.

Sengegavl af metal

Sengegavle af metal er også meget populære, og kommer ofte i et smuk design. En sengegavl af metal er generelt noget tyndere end en polstret gavl eller en af læder. Derfor er en gavl af metal perfekt for dig som vil have flot design, men som mangler pladsen til de andre alternativer.

Sengegavl af læder

Gavle af læder er en god måde, at komplimentere lædermøbler i dit soveværelse. Det går især godt med træmøbler med en mørk finish og blanke nitter og mørkebrun polstring.