vådliggerlagen

Sengevædning kan være en meget udfordrende tid for dig og dit barn. Men der er måder at gøre det lidt lettere på både for dig selv og dit barn. Efter at være vågnet og få skiftet tøj midt om ​​natten ved du nok, at sengevædning absolut ikke sjovt for nogen. Heldigvis er der nogle meget nyttige produkter, der kan hjælpe med at håndtere dit barns sengevædning.

Her kan du se priseksempler og tilbud på vådliggerlagen – bl.a. Baby-Dan, Sebra, Oopsy og Nørgaard Madsen.

Et vådliggerlagen eller tisselagen som det også kaldes, vil ikke løse selve årsagen til sengevædning, da den bedste kur mod sengevædning ofte er tid. Men at gøre tingene lettere for dig selv og dit barn vil give mere tålmodighed og en mere afslappet tilgang til sengevædningen.

Her kan du se et par af de mest almindelige hjælpemidler ved sengevædning

Vådliggerlagen

Candide vådliggerlagen
Vådliggerlagen fra Candide, Babygear.dk
Lugtfrit, allergivenligt og åndbart, Ökotex Standard 100.
Læs mere om dette lagen hos Babygear.dk

Vi ved alle, hvor svært det kan være at tørre en madras. Madrassebeskyttelse er et effektivt produkt, som du kan bruge til dit barn vokser ud af problemet. Madrasbeskyttere har generelt et plastikbeskyttende lag med polstring og snore for at fastgøre madrasbeskytteren til sengen, og lagnerne er konstrueret til at blive placeret over madrasbeskytterne. De kommer i alle størrelser. Priserne på vådliggerlagner ligger generelt på omkring 100-200 kr.

Stiklagen ved sengevædning

Stiklagen sengevædning
Stiklagen/madrasbeskytter 120X60 fra Babygear.dk
Smart og praktisk lagen som beskytter madrassen ved sengevædning. Sugeevne på 2 L pr. m2. Kan vaskes ved 90°C.
Læs mere på Babygear.dk

Vandtætte stiklagner er lidt anderledes end madrasbeskyttere. De dækker generelt ikke hele sengen, kun det område hvor ulykker højst sandsynligt vil ske, og du kan bare smide de beskidte væk, eller du kan vaske og genbruge det. De er normalt placeret oven på lagnet eller kan gemmes ind under madrassen. De har stor absorptionsevne og kan holde omkring 4 gange den mængde urin, som blæren kan producere. Et vandtæt stiklagen vil betyde mindre udskiftning af lagner, da det vandtætte bundlag stopper væskens gennemvædning af lagnet og madrassen nedenunder.

318 comments

Skriv et svar