Børneseng

At købe en børneseng kan være lidt af en udfordring. Her er de tre vigtigste ting du bør være opmærksom på.

Børnesenge skal ikke blot være praktiske. De skal også sikre, at barnet får den gode søvn det har behov for, samt den skal være sikker. Der er derfor en del praktiske aspekter, som du bør have med i overvejelserne når du køber en seng til dit barn.

Her på siden lægger vi vægt på, at børnesenge er sikre, praktiske og appellerer til børnene. Ud fra de tre punkter, vil vi guide dig til et godt køb af en børneseng eller seng med opbevaring.

Se babysenge, køjesenge til børn, højsenge, halvhøjsenge og juniorsenge hos Boboonline.dk

De tre vigtige:

Sikkerheden: bør være i top. Her må der ikke gås på kompromis! Ved køb af børnesenge må man påregne, at der bliver leget, hoppet og lavet huler i sengen. Dette må medregnes i valget af enhver børneseng. Derudover kommer, at ikke alle sengefabrikanter vægter sikkerhed frem for pris. Når alt kommer til alt, er det trods alt planker sat sammen med andre planker. Men det er ikke ligegyldigt, hvordan og med hvilken omhu de er fabrikeret og sat sammen. Så for dit barns og din skyld – sikr jer selv mod uheldige oplevelser ved ikke at købe det første og bedste. Tit og ofte hænger pris og kvalitet sammen.

Det praktiske: Børnesenge laves i længder og størrelser i de generelle mål tilsvarende børnenes alder. Nogle af dem er lavet til skolebørn og andre er lavet til de allermindste. Mange forældre er bekymret for, om deres barn hurtigt vil vokse ud af en næsten nyinvesteret seng, men her findes der heldigvis senge som kan justeres i længden, netop for at imødekomme børnenes pludselige spurt i højde. Disse regulerbare senge kan indstilles i højden, faktisk så meget at de kan følge dit barn ind i teenageårerne. Vær også gerne opmærksom på, at den seng du vælger er holdbar og solid, og gerne med ekstra plads til leg og legekammerater. Samtidig bør der være rigeligt med plads, så barnet kan strække sig ordentligt ud i sengen. 

Det appellerende: Vores erfaring er, at børn værdsætter en farverig seng og sengetøj. Blå, lyserød, gul og røde farver er alle sammen populære blandt børn. Sengetøj må meget gerne matche børneværelsets farver, så hav gerne dette med i dine overvejelser. Tag gerne barnet med råd, når du skal vælge seng eller sengetøj. Særligt online er det en nem måde at have det sjovt med dit barn, ved at bladre gennem de mange muligheder der er blandt senge og sengetøj og lade barnet være med til at vælge.

Hvilke senge bør så jeg være på udkig efter, hvis jeg leder efter en god børneseng ?

Eksempelvis fremhæver vi disse børnesenge, som alle opfylder vores anbefalinger om sikkerhed, komfort og børnene vil elske dem. De kan holde til leg og er samtidig gode og komfortable børnesenge, som sikrer dit barn en god nats søvn. 

Så når du skal kigge efter børnesenge, bør du tænke på størrelsen, sengens detaljer såsom udvidelse til de hurtigt voksende børn, samt sikkerhed og gerne farver.

Børneseng – Sengeuniverset anbefaler:

Ida børneseng Hoppekids
Børneseng Ida fra Hoppekids. Robust og sikker seng.
Svanemærket, dansk design, Madrasmål: 160 x 70 cm
Læs mere om sengen og se den aktuelle pris her.
Børneseng Flexa
Børneseng med trappe og hyldesektion i fyrretræ.
Med afrundede hjørner for ekstra sikkerhed, miljøvenlig, ingen farlige indholdsstoffer.
Se sengen her og læs mere.

98 comments

Skriv et svar