Spring til indhold

The Nap Pude

Måske har du allerede hørt lidt om den smarte The Nap Pude. Vi vil dykke ned i NapPillow’s fordele, udlemper og hvordan den ellers er at sove med. Jeg kan allerede nu godt afsløre, at du ikke vil blive skuffet, hvis du vælger hovedpuden. Den kan tilpasses, så den passer til de fleste og så har du 30-dages tilfredsgaranti. Altså hvis den ikke passer dig efter 30-dage, kan du blot returnere den.

Nå men lad os dykke ned i anmeldelsen.

Den perfekte hovedpude

Det er hvad Thenap kalder hovedpuden. Og det er ikke helt forkert, de har nemlig mere end 55.000 glade brugere af puden og den passer til alle sovepositioner. For mit vedkommende skulle jeg fjerne en del af den revet memory foam, før den blev lav nok til mig. Der medfølger også ekstra fyld til puden, hvis du har brug, at den skal være højere.

Hovedpuden skuffer overhovedet ikke.

Dual-sided luksus

The Nap puden har en side, som er varmende og en anden side som er kølende. Pudebetrækket er en smule blåt på den kølende side. Det vil oftest være den kølende side, du vil bruge, hvis du ligger på maven eller det er en varm sommer dag.

Det er både rart, at man skal skifte mellem varme og kølende, men det gør også at Nap Puden egner sig til flere.

NapPillow

Der er ingen tvivl om, at The Nap Pillow, skal prøves. Det er uden tvivl en rigtig god hovedpude, som burde gøre du sover bedre. Hvis du døjer med nakke problemer, er Nap Pillow også udemærket, du skal bare sørge for at få den justeret, så den passer til dig.

The Nap Pillow

Mikkel

Komfort

Opsummering

Meget kort må man sige The Nap hovedpuden overrasker med dens justerbarhed og komfort med både en kølende og varme side. Derudover, så er det rart, at man får muligheden for at prøve puden i 30 dage. Til en pris på 599 kr., når den er på tilbud, er det altså også i orden.

5

The Nap Trustpilot

Trustpilot anmeldelserne for thenap.dk er virkelig gode. Over 1200 anmeldelser med en score på 4,7/5. Det er altså virkelig ikke dårligt. Kombineret med de 30-dages tilfredshedsgaranti og gode anmeldelser på trustpilot, gør det altså købsoplevelsen endnu mere tryg. thenap.dk er også Emærket.

The Nap rabatkode

I øjeblikket er der ingen rabatkoder, men på deres hjemmeside gøre de nogle gange kampagner, hvor hvis du tilmelder dig deres nyhedsbrev, så kan få 10% rabat.

Hvis du køber 2 puder på samme tid, kan du spare penge. I øjeblikket bliver der også kørt med 33% rabat på deres hjemmeside, så du får denne pude til 599 kr.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *